fbpx

Especialitats – Adolescents

clinica dental families

Odontologia Adolescents

A partir dels 9-10 anys els joves ja tenen la seva dentició d’adult. És el moment òptim per corregir problemes esquelètics, resoldre apinyaments i problemes en la mossegada i també iniciar tractaments d’ortodòncia que resolguin les malposicions de les dents.

Som conscients que els adolescents viuen una etapa d’importants canvis corporals, psicològics i de relacions socials. Sovint això fa que siguin reticents a tractaments amb aparells fixes i, per aquest motiu, els hi oferim diferents opcions d’ortodòncia estètica.

artdental_ortodoncia

Ortodòncia

L’ortodòncia corregeix les males posicions de les dents i els maxil·lars. Un cop ben alineades, les dents contribueixen a una millor masticació, són més fàcils de netejar i d’aquesta manera es redueixen les càries i les malalties de les genives.

invisalign-tractaments

Invisalign

Invisalign és el revolucionari mètode d’ortodòncia invisible que permet aconseguir somriures perfectes amb la màxima comoditat i estètica. Es tracta d’alineadors invisibles que es fabriquen a la mida de les dents i es canvien quinzenalment fins que les dents arriben a la posició final.

periodoncia-tractaments

Periodòncia

La periodòncia tracta les malalties de les genives i dels teixits de suport que envolten les dents: gingivitis (reversible) i periodontitis (irreversible). Es tracta de dues malalties de causa infecciosa, amb diferents graus d’afectació, que provoquen inflamació i sagnat de les genives.

odontologia-conservadora-tractaments

Odontologia conservadora

L’odontologia general o conservadora és la que repara les dents que han patit algun traumatisme, estan fracturades o, simplement, presenten càries. A través d’empastaments, endodòncies i, fins i tot, fundes i reconstruccions les dents recuperen el seu aspecte inicial.

protesis-dental-tractaments

Pròtesi dental

Les pròtesis dentals permeten resoldre els problemes derivats de la pèrdua de dents i substituir-les per noves peces estèticament perfectes, i amb les mateixes funcions que les originals, que poden ser retirades de la boca quan el pacient ho desitgi.

halitosi-tractaments

Halitosi

Generalment l’halitosi o mal alè s’origina per bacteris presents a la cavitat oral. Un cop detectats i tractats, aquests bacteris desapareixen i la persona torna a gaudir d’un alè agradable, millorant així les seves relacions interpersonals.

Artdental news

Subscriu-te i t’informarem puntualment