fbpx

Especialitats – Sèniors

odontologia seniors

Odontologia Sèniors

L’edat no és cap fre per tenir una boca sana. Les persones grans poden gaudir d’unes bones dents amb l’ajut dels tractaments adequats que tinguin en compte el seu estat de salut general.

Des de la clínica dental resolem la necessitat de recuperar la dentició perduda a través de diferents tècniques d’implantologia i pròtesis dentals mínimament invasives i poc traumàtiques. També realitzem altres opcions de rehabilitació oral i de prevenció de malalties de la boca causades, en molts casos, pels medicaments.

implantologia-tractaments

Implantologia

Els implants dentals substitueixen l’arrel de la dent i permeten reemplaçar peces dentals perdudes per causes diverses. D’aquesta manera, els pacients recuperen l’estabilitat dental i la funcionalitat de totes les peces, millorant la seva estètica.

periodoncia-tractaments

Periodòncia

La periodòncia tracta les malalties de les genives i dels teixits de suport que envolten les dents: gingivitis (reversible) i periodontitis (irreversible). Es tracta de dues malalties de causa infecciosa, amb diferents graus d’afectació, que provoquen inflamació i sagnat de les genives.

estetica-dental-tractaments

Estètica dental

L’estètica dental permet que tothom pugui presumir d’una boca i un somriure perfectes. Encara que sovint no ens ho plantegem, una part molt important de l’expressió facial està vinculada al somriure, que és una de les principals cartes de presentació de la persona.

odontologia-conservadora-tractaments

Odontologia conservadora

L’odontologia general o conservadora és la que repara les dents que han patit algun traumatisme, estan fracturades o, simplement, presenten càries. A través d’empastaments, endodòncies i, fins i tot, fundes i reconstruccions les dents recuperen el seu aspecte inicial.

protesis-dental-tractaments

Pròtesi dental

Les pròtesis dentals permeten resoldre els problemes derivats de la pèrdua de dents i substituir-les per noves peces estèticament perfectes, i amb les mateixes funcions que les originals, que poden ser retirades de la boca quan el pacient ho desitgi.

artdental_ortodoncia

Endodòncia

L’endodòncia tracta els problemes de la part interna de les dents. Permet salvar peces fracturades, amb càries severes o amb un grau d’afectació profund que provoca lesions en el teixit pulpar o afecta el nervi dental. Un cop reparades, aquestes peces continuen complint les seves funcions d’estabilitat, masticació i estètica.

halitosi-tractaments

Halitosi

Generalment l’halitosi o mal alè s’origina per bacteris presents a la cavitat oral. Un cop detectats i tractats, aquests bacteris desapareixen i la persona torna a gaudir d’un alè agradable, millorant així les seves relacions interpersonals.

gerodontologia-tractaments

Gerodontologia

La gerodontologia és l’especialitat que s’ocupa del tractament, prevenció i rehabilitació oral de les persones majors de 65 anys. Al tractar-se de persones que sovint prenen medicació, i no desitgen passar per tractaments complexes, se’ls hi realitza una odontologia poc agressiva, ràpida i molt eficaç.

odontologia adults

Rehabilitació oral completa

La rehabilitació oral consisteix en la restauració integral de totes les peces dentals del pacient per tal de retornar-li la funcionalitat vital perduda. Es normalitzen la masticació i la fonètica i s’aconsegueix que les galtes i els llavis recuperin el seu aspecte original.

carilles tractaments

Carilles dentals

Les facetes o ‘carilles’ dentals són làmines molt fines de ceràmica que s’enganxen a la part externa de les dents per transformar la seva aparença estètica -color, forma, mida- i aportar al pacient un somriure i alineació dental perfectes.

Artdental news

Subscriu-te i t’informarem puntualment