fbpx icon-whats

Tractament – Implantologia (Proposta)

implantologia-tractaments-large

Implantologia dental

Els implants dentals substitueixen l’arrel de la dent i permeten reemplaçar peces dentals perdudes per causes diverses. D’aquesta manera, els pacients recuperen l’estabilitat dental i la funcionalitat de totes les peces, millorant la seva estètica.

Els especialistes en implants dentals d’Artdental apliquen implants unitaris a través de la tècnica anomenada mínimament invasiva que requereix una petita cirurgia que el pacient pràcticament ni percep.

També realitzen implantologia de càrrega immediata que permet col·locar implants i dents provisionals a la vegada. Aquesta tècnica ofereix importants avantatges, ja que el pacient no veu alterat el seu ritme de vida ni la seva imatge. Quan els implants s’han integrat a l’os, es col·loca la pròtesi definitiva.

Implants de càrrega immediata

Pel que fa als implants es poden col·locar el mateix dia de l’extracció o passats uns mesos segons les indicacions dels nostres especialistes. Això dependrà de si hi ha alguna alteració com per exemple una infecció.

Així doncs podem parlar de:

  1. Implants Immediats que són els col·locats el mateix dia de l’extracció amb uns resultats excel·lents.
  2. Implants de Càrrega Immediata on es col·loca una pròtesi provisional amb uns resultats perfectes. En aquest cas, no necessàriament l’extracció s’ha fet el mateix dia sinó que s’ha pogut fer uns mesos abans. Aquesta tècnica reforça la confiança del pacient perquè obté uns resultats visibles el mateix dia i millora la cicatrització del teixit ossi, principalment el fistonat gingival, que és el més important quan es col·loca una pròtesi. Una vegada ha passat el temps per la correcta inserció dels implants, es retira la pròtesi dental i es procedeix a col·locar la peça definitiva que té la forma precisa perquè s’integri perfectament amb la resta de peces.

Com es col·loquen els implants dentals?

1. Planificació del cas
Una planificació en 3D, mitjançant un TAC o CBCT, ens permet visualitzar amb detall l’os del pacient en totes les seves dimensions i determinar on col·locar els implants prèviament a l’acte quirúrgic. En la planificació també utilitzem altres mètodes o tipus de registres com són fotografies i models d’estudi. Amb tot això els nostres especialistes preparen una rehabilitació estètica i funcional ideal.

2. Col·locació de l’implant
Es col·loca l’implant de forma directa i precisa, suturant la geniva per aconseguir una ràpida cicatrització. En el cas de realitzar una rehabilitació completa es pot utilitzar sedació, ja que la cirurgia requereix de cert temps.

3. Col·locació de la pròtesi
Després d’esperar el temps necessari d’osteo-integració, procedim a posar la pròtesi definitiva. Depenent del cas i la necessitat de cada pacient els nostres especialistes decidiran el temps convenient per finalment realitzar la col·locació de la pròtesi sobre l’implant.

Artdental news

Subscriu-te i t’informarem puntualment