fbpx icon-whats

Notes legals

Notes legals

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l’informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de XIRGO & CRUAÑA’S COMPANY, SL, amb la finalitat de donar curs a les consultes i suggeriments plantejats pels usuaris, poder prestar els serveis sol.licitats, així com facilitar informació de productes i serveis del seu interès.

XIRGO & CRUAÑA’S COMPANY, SL es compromet a l’ús exclusiu de les dades recollides mitjançant aquest formulari, amb la finalitat mencionada a dalt.

L’interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides en aquesta clàusula, i les accepta al realitzar aquest enviament.

XIRGO & CRUAÑA’S COMPANY, SL té implantades les mesures de seguretat tècniques i organitzatives adequades al nivell de dades tractades, per tal d’evitar l’alteració, pèrdua i tractament i accés no autoritzat.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la Llei pot dirigir-se mitjançant correu electrònic a: info@artdental.cat

Newsletter

Subscriu-te i t’informarem puntualment