fbpx icon-whats

Especialitats – Nens

artdental-ortodoncia-girona

Odontologia Nens

La salut dental comença a la infància. És molt important que des de petits, els nens i nenes adquireixin bons hàbits bucodentals que els permetin tenir una boca sana tota la vida. El dentista és l’amic que, juntament amb els pares, els ajudarà a adquirir-los.

Els nostres odontopediatres els hi ensenyen les tècniques de raspallat més adients segons la seva edat i, en funció dels anys, la dentició, el tipus d’alimentació i la presència de càries determinen cada quan cal que facin revisions. Un bon control de com evoluciona la seva dentició definitiva permetrà prevenir futurs problemes.

artdental_ortodoncia

Ortodòncia

L’ortodòncia corregeix les males posicions de les dents i els maxil·lars. Un cop ben alineades, les dents contribueixen a una millor masticació, són més fàcils de netejar i d’aquesta manera es redueixen les càries i les malalties de les genives.

odontopediatria-tractaments

Odontopediatria

L’odontopediatria és l’especialitat que té cura de la salut oral dels nens i nenes. Els tractaments són específics i diferents als d’un adult, principalment per la presència de dents temporals (de llet) i també per la psicologia i mètodes que apliquen els especialistes.

odontologia-conservadora-tractaments

Odontologia conservadora

L’odontologia general o conservadora és la que repara les dents que han patit algun traumatisme, estan fracturades o, simplement, presenten càries. A través d’empastaments, endodòncies i, fins i tot, fundes i reconstruccions les dents recuperen el seu aspecte inicial.

endodoncia-tractaments

Pulpotomia

La pulpotomia és l’especialitat que es realitza generalment als nens i nenes que necessiten restaurar dents temporals (de llet) afectades per la càries o bé per algun traumatisme. També es realitza en queixals definitius, principalment quan encara no tenen formada l’arrel del tot.

Artdental news

Subscriu-te i t’informarem puntualment