fbpx icon-whats

Instal·lacions

clinica artdental

Comoditat

Els espais de la clínica dental han estat creats pensant en el benestar dels pacients. La sala d’espera i els diferents boxes gaudeixen de totes les comoditats perquè petits i grans s’hi sentin a gust. La llum, el mobiliari i els colors ajuden a crear un ambient de relax i tranquil·litat.

La nostra ubicació també és òptima: som al carrer Francesc Eiximenis, al centre de Girona i just davant d’un parking. L’accés és fàcil tant pels pacients que es desplacen a peu com pels que ho fan amb vehicle.

artdental-ortodoncia-girona

Tecnologia

Disposem d’aparells d’última generació que ens permeten realitzar diagnòstics amb la màxima fiabilitat i rapidesa:

Amb l’ortopantomògraf digital obtenim radiografies panoràmiques del frontal del crani que ens mostren la totalitat de les estructures orals del pacient. Mitjançant una sola radiografia, coneixem l’estat de la boca, les dents, implants, mandíbula i maxil·lar. També ens permet realitzar teleradiografies del perfil del crani que s’utilitzen per realitzar estudis ortodòncia.

Utilitzant el captador digital realitzem petites radiografies de precisió dins de la boca.

La càmera intraoral ens permet fer fotos i vídeos de l’interior de la boca que són útils pels professionals i ajuden a que el pacient entengui millor el seu diagnòstic i tractament.

equipament dental

Seguretat

Els nostres pacients poden estar tranquils en tots els aspectes:

Tenim un gran equip de professionals col·legiats i en reciclatge continu.

Artdental està totalment informatitzat. D’aquesta manera podem accedir ràpidament als historials dels pacients des de qualsevol espai de la clínica.

Som summament puntuals. Sabem que el teu temps és valuós i no te’l volem fer perdre.

Complim amb la llei de protecció de dades que garanteix la confidencialitat de les mateixes.

Seguim un rigorós procés de neteja i esterilització de tots els aparells. L’autoclau passa controls físics (ISO 11138 EN 866) i biològics (ISO 11140-5 EN 866) que garanteixen periòdicament el seu correcte funcionament.

Artdental news

Subscriu-te i t’informarem puntualment