fbpx icon-whats

Tots els tractaments

Tractaments Odontològics

implantologia-tractaments

Implantologia

Els implants dentals substitueixen l’arrel de la dent i permeten reemplaçar peces dentals perdudes per causes diverses. D’aquesta manera, els pacients recuperen l’estabilitat dental i la funcionalitat de totes les peces, millorant la seva estètica.

artdental_ortodoncia

Ortodòncia

L’ortodòncia corregeix les males posicions de les dents i els maxil·lars. Un cop ben alineades, les dents contribueixen a una millor masticació, són més fàcils de netejar i d’aquesta manera es redueixen les càries i les malalties de les genives.

invisalign-tractaments

Invisalign

Invisalign és el revolucionari mètode d’ortodòncia invisible que permet aconseguir somriures perfectes amb la màxima comoditat i estètica. Es tracta d’alineadors invisibles que es fabriquen a la mida de les dents i es canvien quinzenalment fins que les dents arriben a la posició final.

periodoncia-tractaments

Periodòncia

La periodòncia tracta les malalties de les genives i dels teixits de suport que envolten les dents: gingivitis (reversible) i periodontitis (irreversible). Es tracta de dues malalties de causa infecciosa, amb diferents graus d’afectació, que provoquen inflamació i sagnat de les genives.

odontopediatria-tractaments

Odontopediatria

L’odontopediatria és l’especialitat que té cura de la salut oral dels nens i nenes. Els tractaments són específics i diferents als d’un adult, principalment per la presència de dents temporals (de llet) i també per la psicologia i mètodes que apliquen els especialistes.

estetica-dental-tractaments

Estètica dental

L’estètica dental permet que tothom pugui presumir d’una boca i un somriure perfectes. Encara que sovint no ens ho plantegem, una part molt important de l’expressió facial està vinculada al somriure, que és una de les principals cartes de presentació de la persona.

odontologia-conservadora-tractaments

Odontologia conservadora

L’odontologia general o conservadora és la que repara les dents que han patit algun traumatisme, estan fracturades o, simplement, presenten càries. A través d’empastaments, endodòncies i, fins i tot, fundes i reconstruccions les dents recuperen el seu aspecte inicial.

protesis-dental-tractaments

Pròtesi dental

Les pròtesis dentals permeten resoldre els problemes derivats de la pèrdua de dents i substituir-les per noves peces estèticament perfectes, i amb les mateixes funcions que les originals, que poden ser retirades de la boca quan el pacient ho desitgi.

blanquejament-tractaments

Blanquejament

El blanquejament dental aconsegueix aclarir entre 4 i 12 tons el blanc de les dents i n’augmenta la lluminositat. És una tècnica ràpida i indolora que oxigena les dents sense malmetre l’esmalt. La millor forma de tornar a lluir un somriure fresc i bonic.

endodoncia-tractaments

Endodòncia

L’endodòncia tracta els problemes de la part interna de les dents. Permet salvar peces fracturades, amb càries severes o amb un grau d’afectació profund que provoca lesions en el teixit pulpar o afecta el nervi dental. Un cop reparades, aquestes peces continuen complint les seves funcions d’estabilitat, masticació i estètica.

halitosi-tractaments

Halitosi

Generalment l’halitosi o mal alè s’origina per bacteris presents a la cavitat oral. Un cop detectats i tractats, aquests bacteris desapareixen i la persona torna a gaudir d’un alè agradable, millorant així les seves relacions interpersonals.

gerodontologia-tractaments

Gerodontologia

La gerodontologia és l’especialitat que s’ocupa del tractament, prevenció i rehabilitació oral de les persones majors de 65 anys. Al tractar-se de persones que sovint prenen medicació, i no desitgen passar per tractaments complexes, se’ls hi realitza una odontologia poc agressiva, ràpida i molt eficaç.

Artdental news

Subscriu-te i t’informarem puntualment